Belllzz (This is me & more...)

Alla inlägg under november 2010

Av Belllzz - 7 november 2010 21:30

Fan det är skola imorrn, jag orkar inte !!! vill vara ledig, att lovet redan är över.. ahh!! Jag mår mkt bättre när jag inte är i skolan, nu vet jag inte hur det kmr att bli med alla problemen!?! får kämpa på så att man inte går ner i vikt för mkt och vara så nere m.m.

 Eva Longoria är årets värd!! 


 bästa manliga artist??

 bästa kvinnliga artist??


Aja jag kollar på MTV-EMA 2010 och vill att Eminem ska vinna "bästa manliga artist" och rihanna eller katy perry "bästa kvinnliga artist"


Vad tycker ni?? kommentera!!

Av Belllzz - 7 november 2010 18:57

Har skapat en ny blogg på veckorevyn http://blogg.veckorevyn.com/bell/ där kommer jag skriva mer om mode, tips, musik och sånt. Jag kommer självklart ha kvar denna blogg, för den här är mer som en dagbok den nya kommer vara som en "tips " blogg (typ).

Av Belllzz - 5 november 2010 22:11

Nu har jag äntligen fått rätt storlek.. de första var lite förstora så jag åkte och bytte till ett par mindre (jag har gått ner 2byx storlekar, sedan skolan i höst började :p niiice!!)

 

Lite bilder på mig i omklädningrummet :P

  

Var tvungen att ta med foton på håret.. så jävla nöjd ;D

 hehe en liten när bild på byxorna   Lite bättre hel bild på byxorna


På Gina tricot hade jag storlek 31 nu har jag stl.29 egentligen stl.28 och på Lindex har jag storlek 38 egentligen stl.36, förr stl.40

Innan skolan började hade jag dessa storlekar nu har jag tydligen gått ner en massa (omedvetet också :s)


Av Belllzz - 4 november 2010 22:27

Imorrn ska jag till stan och handla lite till kanske ett par tröjor tror jag får se och kanske nått annat :) 

Dagen har övrigt varit sådär ganska tråkigt faktist men vad gör man man har inte kul varje dag :/ aja jag har börjat tänka mkt på fester, vänner och socialalitet som jag var förr! jag har bättrat mig lite nu med klädstilen och sånt, men ändå fan asså att det aldrig går över :@ 

Jag är tyst hela tiden, är som en kille (ungefär, svårt att förklara)  jag försöker tänka på nått annat men det gamla kmr ändå ikapp en (på nått sätt?). Jag är alltid på min vakt var jag än är, vad jag än gör, så är jag hela tiden tyst och observerar omgivningen ex. om jag är i stan (vi säger eh.. plattan) kan jag kolla vilka som är där på bara några sek :s.. innan jag verkligen visar mig!! för jag måste veta vilka som är där innan någon annan ser mig, ingen märker det men jag kollar på några sek sen vet jag exakt vilka som är där. Ett annat ex. en killkompis såg mig på perongen hem från skolan (hehe tydligen så skulle han skrämma mig) jag hade redan sett han långt innan men låtsades som ingenting för jag fattade exakt vad han skulle göra! heh och han vart förvånad vrf jag inte vart rädd.. :-o  

sjuukt!!.. man kanske har fått eller har fotografiskt minne för jag kan komma ihåg det konstigaste sakerna som jag inte ens typ har hört kanske nån gång när man var liten så vet jag exakt allt om det :s

Av Belllzz - 4 november 2010 17:31

Jag färgade till mörkbrunt (igår) och det vart skit bra det ser ut som svart men man kan se lite bruna nyanser också ;D kolla in!!

     

  

Jag vet det är kass kvalite på bilderna men, ändå! det funkar ;)

Av Belllzz - 4 november 2010 12:00

Jag gillar verkligen inte svenska låtar tycker dom är extremt dåliga, vissa () är ok men det flesta är skit. Sen lyssnade min syrra på en låt som jag hörde, frågade vad låten hette och jag trodde aldrig att jag verkligen skulle gilla en svensk låt! så detta är min absoluta svenska favorit!! Om man lyssnar på texten (det är det som gör hela låten) så är det sant, när man blir/är kär blir man som blind och man gör vad som helst, men förr eller senare måste man ju vakna upp (hehe har också skrivit om detta tidigare) aja lyssna på ((HELA TEXTEN viktigt!!))


Daniel adams ray; Gubben i lådan


Här är några grymma låtar också ;D lyssna!!!

Johnossi; Dead end

Johnossi; There's a lot of thing to do before you die

Av Belllzz - 3 november 2010 16:02

Jag handlade 2 byxor men inte dom som jag ville ha först (dom från Lindex va slut och de andra på Gina tricot fanns bara i förstora storlekar) men dom här vart helt ok och hittade liknande istället + hittade 2 linnen också ;). Allt är från gina tricot.


1. 2.  

Kostar 99:- (1.lila M, 2.blå S) att jag har small i storlek trodde aldrig det :) men jag köpte en i small och den andra i medium. Båda från Gina tricot.


1. 2.

Köpte dessa byxor isället för de andra (nedre bilderna) billigare och dom fanns i bra storlek (inte för stora) 1. 299:-, 2. 199:- jag tycker personligen att det var ett riktigt bra köp!! Båda från Gina tricot.


1. 2.

Tänkte på dessa byxor först men som sagt dom fanns inte m.m 1. 399:- Lindex, 2. 299:- Gina tricot... så jag sparade alltså!! 200:- alltid nått ;)  


Ännu ett tips; om man ska köpa ett par byxor köp INTE för små (vilket många gör) då ser man bara dubbelt så stor ut så köp i rätt storlek !!! VIKTIGT!!!






Juste jag ska färga håret snart till mörkbrunt som jag skrev tidigare ni får se resultatet snart ! :)




Av Belllzz - 2 november 2010 20:36

Jag åkte till skärholmen för att köpa 2 par jeans och de ena fanns inte och de andra fanns men det var bara förstora storlekar : @ jag som verkligen vill ha dom dära byxorna också!! aahh!! (för engång skull när man ska köpa ett par byxor som sitter tajtare och är lite tjejigare så finns dom inte :@ "jäätte kul") jag som vill ha de byxorna speciellt dom som var från lindex!!! ((favoriten))

 

Aja senare när jag kom hem! gick jag och min brorsa med våra hundar Gina och Bamse till en hundkurs som är här i tumba (precis utanför hemmet :) ), vilket gick sådär, inte jätte bra inte jätte dåligt heller så det var helt OK. Det ända negativa var nog att det började regna just när det började och det slutade inte heller :/

Translation

Presentation


Hej! det här är belllzz, om ni vill veta mer om mig kolla in Presentationen eller kolla också Arkivet//Senaste inläggen!
Glöm bara inte att kommentera innan ni går ;)

Fråga mig

22 besvarade frågor

Senaste inläggen

Quess who!

Arkiv

The time is:

Yeeaaa!!

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Gästbloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards