Belllzz (This is me & more...)

Direktlänk till inlägg 22 december 2010

Att komma tillbaka till "verkligheten" igen, efter allt skit...

Av Belllzz - 22 december 2010 20:48

För att komma tillbaka till verkligheten igen och inte vara i min egna lilla världsbubbla så var jag tvungen och göra ett par saker för att lyckas!

Jag fick börja med att:

  • Sluta umgås med dom jag var med när jag festade m.m. det var extremt svårt att bara lämna allt o alla, jag saknar en massa än idag. Vissa var riktigt bra vänner :/
  • Sluta dricka, "ta droger", röka på, ha överdrivet med sex, sluta röka vanliga cigaretter också!!! allt skit ville jag sluta med.
  • Börja äta!! var en enorm utmaning: jag kunde sitta och stirra på en tallrik där det var lite mat på i timmar, sen kanske jag tog en liten tugga och fick en enorm ångest och panik. Jag ville verkligen inte svälja men, fick tvinga mig själv o göra det ialla fall, ibörjan då jag sprang direkt in på toa och spydde upp allt (jag hade lärt mig att "spy tyst")
  • Börja fixa skolan (grundskolan).
  • Skulden!!

Idag:

  • Jag umgås inte med någon av de gamla bekanta (men saknar dom enormt mkt).
  • Jag har slutat med allt skit, lever nu typ som en nunna (det har gått lite för långt för, jag gör inget idag sitter hemma hela tiden!! har blivit små nojig att gå ut :S) måste jobba lite mer på det hära fast nu lite tvärtom men, på ett bra sätt så att det inte går överstyr... igen!!
  • Det har gått väldigt bra att äta :) i börjat var det extremt svårt med ångesten och panikattackerna men, det vart lite lättare o bättre efter ett tag men det tog en väldigt LÅÅNG tid. Tillslut så gick det :).
  • Jag hade precis slutat HT (höstterminen) i 8:an när jag bestämde mig för att fixa skolan och jag hade en massa IG och G (egentligen G-) i alla ämnen inte ett enda VG eller MVG medans alla andra i min klass hade åtminstånde något VG (fick lite panik när jag upptäckte det!!). Efter VT (vårterminen) hade jag inget IG eller G- :D. När jag hade slutat grundskolan hade jag i 9:an så hade jag flera MVG och VG:n så det är jag lite stolt över ;).
  • Jag kände en enorm skuld för att jag har ljugit för alla och att jag har ljugit för mig själv också idag känns det lite bättre :) jag har inte berättad för någon än (förut här på bloggen, för er som läser :P) för jag har min "18års regel" att jag absolut inte får berätta för någon (nära, som jag känner) när jag är under 18år jag måste minst vara 18år (vilket jag snart också är :) ) men jag skäms enormt mkt för allt som har hänt och vad jag har gjort (men gjort är gjort, kan inte göra något ogjort!! Idag försöker jag bara "gå vidare och inte kolla bakåt") får se hur det blir, om jag berättar eller inte...
  1. Jag är ganska tyst och tillbakadragen o lite blyg idag.. men har börjat våga ta lite risker ex. jobben ifrån statist.se då är det filmer, serier, nätet, m.m där man syns mkt offentligt!! innan ville jag absolut inte synas men jag har börjat bryta det hära mönstret som jag måste jobba lite mera på. Det går sådär ibland bra, ibland lite sämre men när jag väl har gjort ett jobb känns det mkt bättre + det är väldigt kul oxå ;D
  2. Jag kmr alltid ha kvar ätstörningarna för det går aldrig 100% bort ibland har jag bra dagar och ibland har jag dåliga dagar med det oxå det beror på hur bra självkontroll jag har på mig själv (nu idag har jag mkt bättre).
  3. Jag har nu hoppat av gymnasiet men jag kommer plugga upp några ämnen så jag kan få ett hyfsat bra jobb (jag ville åtminstonde gått ut grundskolan så man har betyg i nått :P)

Måste bara lägga till att:

Det var Jag som gjorde alla dessa saker, Jag gjorde alla dessa dåliga val som jag nu har lärt mig konsekvenserna av, Jag har lärt mig av mina misstag och har nu gjort det till något bätte (lite iaf: jag fortsätter inte som jag gjorde förut, jag gav inte upp heller!!)

Visst! jag kan skylla på min uppväxt (min uppväxt var inte den bästa det har varit mkt misshandel, droger, jag har flyttat fram och tillbaka till både mamma & pappa, sen har jag fått åka mkt fram och tillbaka till mina föräldrar med tåg, bil m.m ibland kunde det ta timmar för att fram och sen bara vara där i någon timme ett tag!!, jag började pendla med tåg när jag var ca 9-10år själv och fick ta mkt ansvar ör mig själv lite väl tidigt) eller på min föräldrar (som inte såg när allt detta började, hade hållt på ett tag, eller vid slutet när jag försökte bli bättre, pappa som inte tog min skolan på allvar, mamma som inte var där "hon hade blivit tvingad av sos att flytta till ett familjehem för att bli ren och för att få ordning på sitt liv" och fick inte ta med sig alla barnen utan en måste flytta o det blev då jag som vart bortvald "båda mina föräldrar tog det beslutet")

Många kanske tror nu att jag skyller på dom eller uppväxten!! men det gör jag inte visst det har säkert haft en påverkan men, det är Jag som har gjort mina val här i livet då är det Jag som får fixa till det igen!!

T.ex. min mamma hon var en skit dålig mamma ibörjan men, hon tog ansvar för sina handlingar och är idag en väldigt bra mamma, min pappa var inte en så jätte bra pappa förut men är idag bättre, min storesyrra var riktigt vild när hon var yngre och hon gjorde misstag men har lärt sig av det, min andra storesyrra (adoptiv) har det hänt en massa saker med: hon bodde på ungdomshem innan hon flyttade till oss, båda hennes föräldrar var knarkare, dom dog när hon var 10år, efter det fick hon bo på ungdomshem tills hon blev 18år. Idag har hon en kille o är gift, har barn, ett eget hus, djur m.m

(alla (ovan) behöver lite små saker att bearbeta fortfarande men, dom är på en bra väg. Ibland kan det bli att dom tar ett steg tillbaka istället för framåt, då är det bara att försöka hjälpa till och stötta så att det blir rätt istället för fel ;)) (haha jag tror inte att dom vet eller har märkt riktigt, att jag gör det :P)

Jag kunde inte se upp till dom när jag försökte förändra mig (egentligen när jag behövde det som mest) men dom hjälper en nu att inte falla tillbaka på gamla spår... så på så sätt, är dom nu som insperationer för mig idag istället :)

(Ett under att ingen märkte nått men, jag har skrivit om hur jag döljde allt i tidigare inlägg!! LÅNGT bak i bloggen... "man ska nog läsa allt som har med det här o göra för att verkligen förstå allt bättre"

Det känns mkt bättre nu när jag har skrivit om det här :) för jag har tänkt på detta en massa och var tvungen o skriva om allt fast lite sammanfattad. Jag märker nu (som jag inte har gjort förut) dom mål jag hade och hur jag har lyckats! jag har gjort lite framsteg och har gjort ungefär allt som jag ville (asså mina personliga mål) ganska imponerad att jag lyckades komma dit jag är idag, själv oxå!! hehe häftigt :P

Det är nu bara en sak som jag inte har skrivit om men, har en STOR del med det här o göra och som INGEN vet inte ens killen jag var ihop med och han har en stor del med det hela o göra också :S :S (eller jo han visste lite men, inte allt)

 

En låt som passar ganska bra till inlägget speciellt om man lyssnar på texten :P (kmr egentligen ifrån filmen Honey som handlar om dans m.m.) + jag gillar soundet också :P aja lyssna:

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Belllzz - 21 juli 2011 00:58

Nu är det nära!! i början av augusti då ska vi börja sälja valparna!!   Om 3 veckor är dom 9 veckor och då ska vi börja fråga runt lite mer innan vi lägger ut på nätet. Dom ska lämnas bort tidigast 9 augusti måste hinna försäkra, besikta, chippa,...

Av Belllzz - 18 juli 2011 22:19

Nu har jag äntligen fått reda på vart i Thailand vi ska till och det är… Bangkok!!!   Vi ska åka till Bangkok, Thailand!!  och vi ska mellanlanda i Peking, Kina kmr då vara där i 4tim och sen åka vidare till Bangkok men, på hemresan så ...

Av Belllzz - 15 juli 2011 19:03

Jag har blivit frågad att följa med till Thailand   (inte riktigt bjuden men…typ :P)   Min kompis frågade nyss om jag vill följa med och jag är lite osäker p.g.a. pengar, Gina, jobb, boende osv. Biljetten ska kosta 5132:- och dom ska k...

Av Belllzz - 13 juli 2011 18:05


Lilla "Lelle" (jag kallar henne det) fyller 1år idag!!      Min syrras unge "Lelle" är redan 1år och nu på lördag ska det vara en liten fest för henne men, syrran och hennes man hade inte riktigt tänk logiskt när dom skickade ut inbjudningar...

Av Belllzz - 13 juli 2011 18:00

Den allra sista Harry Potter filmen har sverigepremiär idag!!!   Shit jag kom ihåg när den första filmen kom ut, då var de tre i huvudrollerna skit små runt 10-11år. Idag ca 10-11 år senare har den sista 8:e filmen premiär.Måste se den!!!   K...

Translation

Presentation


Hej! det här är belllzz, om ni vill veta mer om mig kolla in Presentationen eller kolla också Arkivet//Senaste inläggen!
Glöm bara inte att kommentera innan ni går ;)

Fråga mig

22 besvarade frågor

Senaste inläggen

Quess who!

Arkiv

The time is:

Yeeaaa!!

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Gästbloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards