Belllzz (This is me & more...)

Alla inlägg under mars 2011

Av Belllzz - 8 mars 2011 15:25


Imose så när jag skulle byta om så hörde jag att min syrra och mamma snackade skit bakom ryggen på mig!! bara för att jag inte ville ha ett jobb som min syrra hade fixat så fick hon och mamma utbrott på mig igår. Och nu så pratar dom bakom ryggen på mig att jag är kräsen, fåfäng, lat, okunnig m.m

Dom tror att jag inte kan eller vet något bara för att jag inte har haft ett jobb (iaf inget som dom vet om) om jag slutade skolan så skulle jag skaffa ett jobb, vilket jag försöker men det är inte det lättaste. Jag vill åtminstonde ha ett jobb som jag trivs lite med och på Vurma: visst det var trevlig men jobba där Nej!! jag fick samma känsla när jag var där som när jag gick i skolan :S så om jag skulle ha börja skulle det inte ha gått bra!


Men jag håller på nu och få ett modell jobb (troligen flera, nu jag även har fått en agent) och jobben kan vara mellan 10.000 - 25.000:- vilken är grymt bra!!


Det dom kan göra just nu är:

haha Japp


Jag måååste köpa dessa, helt klockrena!!

   

Av Belllzz - 8 mars 2011 14:25

Jag har precis fått en agent tydligen :P (får se hur det kmr gå med det) och han säger att dom behöver mkt modeller just nu men då är det nude och erotik (speciellt för dom som inte har så mkt erfarenheter) när man får mer erfarenheter då kan man börja som underklädesmodell, tydligen.


Iaf så frågade jag på vad jobben kan vara ex. som nude eller erotik modell m.m? så att man vet lite (jag har ju kollat på nätet och googlat men det är annorlunda i verkligheten!!).

Då sa han att som Nude, då visar man sig nästan helt näck kanske döjer någon kroppsdel och som Erotik det är väldigt likt Pornografisk modell, ska hålla på o smeka sig själv + man kan göra både fotojobb och filmjobb...

Jag kmr då göra nude men han sa att han skulle försöka fixa underklädesjobb vilket är svårare för där söker dom efter en som har erfarenheter, helst!! (men inget är omöjligt ;))


Erotik

Nude

Underkläder

Absolut inga porrfilmer!!!

Av Belllzz - 8 mars 2011 14:18


Det är även fettisdagen idag då ”ska” man äta semlor ;)



Fan! nu blev jag sugen på en :P


Datum för fettisdagen 2005 – 2015:

År Datum
20058 februari
200628 februari
200720 februari
20085 februari
200924 februari
201016 februari
20118 mars
201221 februari
201312 februari
20144 mars
201517 februari
Av Belllzz - 8 mars 2011 14:17

Internationella kvinnodagen inträffar 8 mars varje år och uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen. Dagen firas också av Förenta nationerna (FN) och i många länder är det en nationell helgdag. Internationella kvinnodagen instiftades 1910 av den socialistiska världsorganisationen Andra internationalen på initiativ av Clara Zetkin. 1977 antog FN en resolution som rekommenderar ett allmänt firande av en internationell kvinnodag.

Dagen har fått olika innebörd i olika länder. På flera håll har den mist sin politiska innebörd och istället blivit en dag då män uppmärksammar, eller uttrycker sin kärlek till kvinnan, i samma anda som mors dag eller alla hjärtans dag. I andra länder har dagen kvar sin politiska prägel då man fokuserar på kvinnors kamp för lika rättigheter och på den ojämställdhet som råder i samhället.


Denna Tyska affisch är ifrån 8 mars 1914 internationella kvinnodagen

Rubriken: ”Meraus mit dem frauenwahlrecht” = Fram med kvinnlig rösträtt!


Text och bild tagen, ifrån Wikipedia.

Av Belllzz - 7 mars 2011 19:14

Shit nu börjar han prata om sex och grejer :P eh då är han väl inte seriös eller så driver han och vill visa personlighet eller nått sånt :S :S smått förvirrande!!

men jag gjorde klart för honom att jag inte tänker ha sex med honom, speciellt inte för ett jobb!!!

NO..!!!

Av Belllzz - 5 mars 2011 16:12

Alkohol är inte bra att hålla på med mer än 2 nätter i veckan, hjärnan hänger inte med.
Visste ni att?
Kroppen lägger sig i svältläge dagen efter man har druckit alkohol, då tar kroppen åt sig så mycket fett som möjligt för den tror man svälter :-o

Alkoholtjock är inte bra eller snyggt!!

När man är full, dyng rak och har gått en väg som man aldrig gått innan och inte hittar i vanliga fall, då finns det stor chans att man hittar. När man är dyng rak igen, har man ett ”full minne” dvs. att man hittar som full och inte i nyktert tillstånd...!!


Promillehalter:
0,8 Påverkad
1,0 Berusad
1,5 Dyng rak
2,0 Dyng rak, knappt snacka eller gå <– någonstans här kan ni finna era"superman" minne, minnena ni inte har som nyktra
3,0 Medvetslös        



Att dricka vatten är vädigt bra och viktigt speciellt när man dricker alkohol. För alkohol torkar ut kroppen!! (ungefär samma sak som med salt Uttorkning!! + lever & njurar skadas om man får för mkt salt eller alkohol i sig  )

Drick bra med vatten när man dricker alkohol eller på vardagen oxå (både bra och viktigt ;))

Av Belllzz - 5 mars 2011 14:56

Ska in till stan i kväll och kolla på ”The Rite” (Ritualen), som är baserad på verkliga händelser.

Det som gjorde att jag blev intresserad av denna film, det är att den är baserad på en verklig händelse annars så skulle jag nog inte sett den… iaf inte på bio!!

+ Anthony Hopkins är en av dom som är i huvudrollen… Gryym skådis :-o (han är en av mina favoriter ;) )


“Att välja att inte tro på Djävulen skyddar dig inte från honom.”
– Fader Lucas


Av Belllzz - 4 mars 2011 12:46

Jag skulle ta ett kort på mig näck och han ville ha helkroppsbild eller överkroppsbild så jag valde nr. 2 överkroppsbild

Får se hur det kmr gå :S undrar oxå om det är riktigt eller fejk jobb??!!


Is it:

or  ???

Translation

Presentation


Hej! det här är belllzz, om ni vill veta mer om mig kolla in Presentationen eller kolla också Arkivet//Senaste inläggen!
Glöm bara inte att kommentera innan ni går ;)

Fråga mig

22 besvarade frågor

Senaste inläggen

Quess who!

Arkiv

The time is:

Yeeaaa!!

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Gästbloggen

RSS


Skapa flashcards