Belllzz (This is me & more...)

Senaste inläggen

Av Belllzz - 2 april 2011 01:02

Vrf jag inte kan, har jag ingen aning om! det är egentligen världens lättaste sak att göra.


Min bekännelse är:
Jag kan inte blåsa upp en ballong!


Hur sjuk är inte det :-o alla har försökt lära mig men det går inte!! t.o.m min lillesyrra försökte, (som är ca 7-8 år yngre än mig) skulle lära mig men det gick inte :P
Ingen stör sig på det förutom, jag själv!!


haha sjuuuk grej att jag inte kan… eller hur!!  En gång övade jag typ varje dag i 3 månader men, det gick iaf inte så jag gav tillslut upp!!


Det finns ju andra sätt o göra det på ex. köpa en speciell tub med luft eller en med gas i (helium) så man får en smurf röst :P eller via en PET-flaska funkar oxå men, jag vill göra det på det vanliga sättet (billigaste och smidigaste sättet) via munnen:


(hittade bilden på google)
T.o.m ungen här kan göra det,  säkert inte ens 5-6 år eller nått och jag som är 18 år kan inte (ganska skämmigt egentligen :P )

ANNONS
Av Belllzz - 1 april 2011 20:25

Det är en sak som gjorde att jag kände mig avslappnad (av någon anledning) det är att sova på gatan i stan.

Som jag har gjort många ggr och alla säger att det är så farligt där på nätterna speciellt helg-nätter. Visst jag fattar vrf, fester, kriminalitet m.m men det har alltid hänt grejer när jag inte har varit ute i stan eller sovit där, utan när jag har varit någon annanstans!

Men då måste det vara på sommaren för det blir typ aldrig kallt och är bara skönt o sova ute !!


Juste när det gällde strippandet så vet jag att det inte är glamoröst alls (som på filmer) och att det är svårt o få pengar även där men, om jag inte får pengar någon annanstans vad ska jag göra för vi behöver verkligen det.. nu!!


Man kan läsa här ifrån en tjej som har skrivit kort om sina erfarenheter som strippa:

http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=6400000000000002&conference=10400000000000015&posting=19500000004316556


och även kolla på detta exemplaret, hur en tjej gjorde för att bli strippa:

http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=6400000000000002&conference=10400000000000015&posting=19500000001831696


eller/och läsa denna bok:

ANNONS
Av Belllzz - 1 april 2011 19:11

Just nu känner jag mig tjock som om jag väger 100kg, vill dricka mig redlös och ta en massa droger eller piller (inte som självmord, bara så man försvinner ett tag i sin egen värld) men det ska jag inte göra + tjata på mig själv att bilden jag ser i spegeln (100kg) är fejk!!

När man har haft olika beroenden eller ätstörningar så går det aldrig 100% bort som man nu kanske märker.

Jag slutade med allt för 3 år sen och jag håller fortfarande på att kämpa med detta.. Jag drack för ca 2 månader sen (5 jan) när jag fyllde år och sen 9 feb för att mamma vill se hur jag är på krogen vilket gick bra (båda gångerna) p.g.a att jag hade en grym kontroll på mig själv ;) Jag drack lite så att jag kunde stå, gå prata normalt..!! och inte så att jag låg däckad på gatan eller på en soffa etc. (ungefär som förr).  

Alkohol är det enda jag har rört (men har haft kontroll) sen jag slutade (för 3 år sen) och inget annat.!!

Har inte tagit några droger, slutat äta eller stoppat ner fingar i halsen för att spy upp mat eller bara få bort ångesten m.m

Men just nu har jag en stort lust till att göra allt detta + att dricka en massa (utan kontroll)


Vrf just nu?! som jag vill göra allt igen?! är nog för att alla klagar på vad man än gör:

  • Alla vill att jag ska skaffa ett jobb och när jag letar, går på intervjuer så får jag inget (har nog gått på ca 50 interjuer på 2 månader)
  • Alla tjatar om att jag ska skriva in mig på arbetsförmedlingen och jag har gått dit men inget händer på 2 tim då har jag gått (detta har hänt 2 ggr på 2 olika ställen: 1 i hallunda och 1 i stan), jag har ringt dit en massa men då är det kö vilket har gjort att mina pengar tar slut på mobilen (jag har lånat mammas men då fick jag vänta i 1 tim och det kostade en massa)
  • Vi får fortfarande avslag när mamma söker efter hjälp hos SOS men dom säger att vi får för mkt pengar, när vi inte får nått eller nu har nått heller så det är ganska akut nu.
    För mamma är sjuk (epilepsi) och behöver pengar till medicin + våran hund Bamse behöver medicin (smärtstillande) för sina ledproblem och bara det kostar MKT pengar!!! sen kmr räkningar, försäkringar, mat m.m oxå :S

Måste hitta en kamera så jag kan göra den dära demo videon då får vi pengar på nått sett eller om man kan börja jobb asom en strippa men jag vet inte ens hur man söker till det så det kmr nog inte gå.


Jag skulle hellre bli strippa än en porrartist för filmer är typ permanent asså det finns på film och det är inte strippandet + man är mer anonym som strippa än som porrartist..!!


Vad gör man inte för familjen.. eller hur!!

Av Belllzz - 1 april 2011 13:35

Kety Peryy ft. Kanye West E.T official music video


Av Belllzz - 29 mars 2011 18:40

Yttligare en sak som jag vill göra är att fixa min snea tänder så dom blir raka, vilket jag har velat i flera år (har alltid varit väldigt missnöjd med dom)


En exempel bild ifrån deras Hemsida


Före:

Efter:


Måste bara ha pengar först (som vanligt) hehe

Av Belllzz - 29 mars 2011 16:42

Snöar ute (FAAN) och Gina (min hund) har börjat löpa.


Det är bra att hon äntligen löper, skulle egentligen ha gjort det i februari o snart är det april :P aja men vi ska para henne med en annan hund Papi i helgen (det är därför vi har väntat). Får se hur det kmr o gå om hon accepterar honom eller inte (viktigt).


Juste då sa min syrra (som hade Gina först innan jag tog över) att ”vi kan söva ner henne så kan Papi sätta på henne” eh.. va! haha det går ju inte!! vet inte hur hon tänkte där.. :P

Gina med mens blöjan, vilket hon är inte så stort ”fan” över :P
När jag vaknade så fick jag se detta, inte så fräscht

Av Belllzz - 28 mars 2011 13:05

Det är en sak som jag aldrig har gjort men, alltid velat!! Det är att resa utomlands!

Jag har aldrig varit utomlands i hela mitt liv!! det längsta jag har kommit ifrån Sverige är nog till Åland, med Finlands båt :P längre än så har jag inte lyckats komma!!

Alla i min familj har rest utomlands förutom jag :S

Nu blev man bara ännu mer sugen på att åka utomlands!!


3 är äldre och 4 är yngre och alla har varit utomlands förutom jag .. det konstiga är att när jag har frågat så säger dom (mina föräldrar) att dom är flygrädda, inte har tid, råd m.m skyller på nått men, när de andra frågar så kollar dom om det finns tid så dom kan åka :S


menmen får väl inse fakta:


 

Av Belllzz - 27 mars 2011 20:29

Inatt ställdes klockorna fram 1 timme (de digitala ex. på datorerna m.m) men, på diagonala klockorna få man göra det själv (ex. köksklockan) så att man inte glömmer vad klockan egentligen är.


 


Så nu är man ännu ett steg närmare sommaren :D

Translation

Presentation


Hej! det här är belllzz, om ni vill veta mer om mig kolla in Presentationen eller kolla också Arkivet//Senaste inläggen!
Glöm bara inte att kommentera innan ni går ;)

Follow this blog here

Följ Belllzz (This is me & more...) med Blogkeen
Följ Belllzz (This is me & more...) med Bloglovin'

Fråga mig

22 besvarade frågor

Senaste inläggen

Quess who!

Arkiv

The time is:

Yeeaaa!!

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011
>>>

Gästbloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se