Belllzz (This is me & more...)

Senaste inläggen

Av Belllzz - 15 juni 2011 16:38
Jag har inte sovit i min säng på 3 veckor p.g.a Gina och valparna.


Jag har sovit i storköket i 2 veckor (innan valparna föddes), sen i köket i 1 vecka (efter dom var födda). 
Först så ville vi att hon skulle börja ligga på tidningspapprerna så att hon skulle förstå att det var där hon skulle föda dom (hon var seg på att förstå det men tillslut gick det). 
Efter dom föddes fick jag börja sova i köket för att hålla koll så att inget skulle hända! hon lade sig på dom först men, fattade inte att dom kunde skadas och ibland diade hon inte på timmar. Så man fick typ visa att hon inte kunde ligga på dom eller var man tvungen att ha tider då hon skulle dia (nu gör hon som man ska: ligger inte på dom och matar dom regelbundet ;))


Att sova i sin egen säng o inte på golvet på en madrass... ÄNTLIGEN :D 


 Hahah jag hittade en bild på Gina där hon är 4 veckor gammal o leker me Leo (då var hon mindre än honom, idag är hon 3ggr så större) Gina - Smile!!


 Några tim innan valparna föddes


  Det är 4 mörka och 4 ljusa, 2 killar och 6 tjejer. 


 Lite närbilder på en av valparna. Skit sööt!!♥

ANNONS
Av Belllzz - 9 juni 2011 10:48

Inatt 03.30 fick hon valp #1 och valp #8 kom 07.30, så på 4tim har hon fött 8 valpar!!!


Ingen trodde eller ens hade gissat på 8st det högsta var 6valpar (jag trodde max 5) och hon hade hållit på i 3tim innan den 1:a kom och då pep hon mkt, kunde inte vara stilla, spydde, om jag lämnade henne fick hon panik (var tvungen att klappa henne i ca 3tim så att hon äntligen skulle slappna av o då strax efter föddes den första valpen). Så jag var tvungen o vara där hela tiden… från den första tills, den sista valpen kom.


Gina var så jävla duktig :D slickade rent valparna, åt upp moderkakan efter varje valp, har moderkänslor (beskyddar, tar hand om dom, visar vad dom ska göra osv.), hennes kropp funkar som det ska (mjölken, när hon födde: ingen/inget fastnade eller hade problem att komma ut m.m)
Hon var som en expert ifrån den 2:a till den 8:e valpen, det var den första som hon var väldigt osäker vid. T.ex vad som kmr hända när den 1:a var född, vad hon skulle göra m.m och hade även väldigt svårt o få i sig moderkakan men, fick tillslut i sig den.


Skit stolt över henne att hon klarade det så bra!! speciellt den sista som hon gjorde helt själv utan någon hjälp ifrån oss ;)


Men nu måste man hålla koll att alla får mat, ingen blir utstött eller sjuk så vi ska typ sova i skift så att det alltid är någon som har koll på henne och valparna. Speciellt så att inte Bamse kmr in dit, för då blir det ett jävla liv.


Ska snart försöka själv att sova (måste ut med Gina på en snabb promenad först) lite har inte sovit på 48tim.. kanske dags…!

ANNONS
Av Belllzz - 7 juni 2011 16:01

Delgivningsmannen kom kl. 09.00 igår morse p.g.a av bötern som jag fick för längesen (tågbötern).


I förrgår hade jag och mamma världens gräl om jobb, Gina osv. (hon började hota med att jag skulle flytta tillbaka till pappa eller bli utslängd m.m) så jag kunde inte somna förrens 05.00 och sen vid 09.00 (dagen efter) då ringer det på dörren.
Eftersom det var röddag (nationaldag) och ingen hade fått nån sömn.. lät vi det bara ringa men, killen ville aldrig dra.

Så tillslut efter han har hållt på ringt/knackat på dörren i ca 20-30min då öppnade mamma dörren och sen började skälla på mig vad jag hade gjort, för att det stog en delgivningsman utanför dörren och frågade efter mig. 

Så jag gick upp (skit irriterad), fattade inte direkt vad det handlade om och gick ut för att prata med honom. 

Dår började han prata om en böter, visade mig summan o då fattade jag direkt att det handlade om tågbötern som jag fick i mars (tror jag) och att jag inte har betalat den (har inte haft pengar).

Killen hade iaf lite humor, skämtade o skrattade typ hela tiden :P


Summan har ändrats: först var det 1200:- sen lyckades jag sänka summan till 600:- och nu p.g.a av räntan så har det höjts till 1400:-. 


Fan asså nu har man fått kronofogden efter sig p.g.a ett missförstånd (fuuuck!!!!), att börja livet med kronofogden upp i röven är inte den bästa starten. Visst nu är det ingen stor grej men, det kan bli det. Min mamma fick dom efter sig i min ålder och dom är än idag efter henne (dock inte lika mkt som förr men, fortfarande jobbiga) och hon blir 40år i sommar!!


Nu måste jag hitta ett sett att betala av den så fort så möjligt (vet ett sett) annars kmr jag ha ett helvete i framtiden!! om dom nu inte hittar nått annat att skylla på, vilket dom är väldigt bra på.


Hittade lite bilder på google som stämmer väldigt bra


 

 

Av Belllzz - 4 juni 2011 17:34

Fan skit jobbigt jag kan inte sova för jag vill helst vara beredd men hon gör det inte lättare när hon ger falska tecken hela tiden


Jag pratar så klart om Gina! min hund som ska föda egentligen om 1 vecka men, hon ger en massa tecken redan nu!

  • Hennes temp är 37.4 °C (deras normala temp är 38-38,5 °C)
  • Hon ligger i en väldigt typiskt ställning o samtidigt kollar med en speciell blick 
  • Har blivit extremt gosig och vill aldrig lämna min sida (skit jobbigt ibland)
  • Är väldigt rastlös hela tiden 
  • Blivit sämre på att äta
Grejen är när hon sover så visar hon ännu mer tecken och det gör så att jag inte kan sova.. menmen huvudsaken är att allt kmr gå bra (när det väl är dags) och att valpar är friska ;)
Av Belllzz - 4 juni 2011 17:31

När jag skulle byta om så upptäckte jag att den översta kulan på min navelpiercing var borta men, själva staven och nerdesta kulan satt kvar (skumt att inte hela var borta) och nu har jag tejp så att den inte ska ramla av helt.
 Det är en sån här piercing som jag har nu och den översta kulan har försvunnit.
”Som om att leta efter en nål i en höstack”


Jag passar nu på att kolla lite på nätet vad som finns och jag har hittat en hemsida Rockflame där finns det en massa navelpiercingar + fri frakt. Då kmr ett annat problem vilken av alla Smycke-/Piercingarna ska jag välja..?!


Och några andra problem:

  • Kan inte duscha normalt får ta typ bit för bit istället för hela kroppen samtidigt
  • Kan inte träna (vågar inte)
  • Vet inte om jag kan vara ute under längre stunder speciellt inte med denna värme (har endast tejp och den lossnar väldigt lätt)

Jag har haft piercingen i 4 månader (snart 5 månader den 15 juni) och jag tror att jag kan byta den.. kanske, vågar dock inte ens ta ut den.. är riktigt nojig.
Det är endast en ”läk-piercing” men, jag vet inte hur stor den är 10 eller 12 mm… för dom frågar det på flera hemsidor (även Rockflame) om jag vill ha 10 eller 12 mm! ”hehe ehh jag har ingen aning, kanske 10 mm??”


Någon som vet?? har mer erfarenheter??

Av Belllzz - 2 juni 2011 22:45

Jag kan inte sluta äta, jag är aldrig mätt :S


Så är det med bulimi man äter och äter sen spyr man & sen börjar man äta igen tills det inte finns någon mat längre (eller om man äter ute, då slutar man tills pengarna tar slut) det är en ond cirkel som aldrig tar slut när man väl är "hooked" då är det väldigt svårt att sluta.

Nu har jag börja att äta extremt mkt och jag blir aldrig mätt, fast jag är nära att spy (p.g.a att magen är proppfull) så vill jag ha mer och mer mat. Vill egentligen spy men då är det kört och sist när det var som värst spydde jag upp till 50ggr/dag (sist jag spydde var jag 15½år nu är jag 18½år = 3år).

Om jag inte slutar med hetsätandet kmr jag att börja spy igen eller gå upp i vikt o bli överviktig... det kmr troligen bli att jag börjar spy för att hindra att bli överviktig än tvärtom... fan!!


Måste göra något ut saken! vill dock inte heller ha anorexia igen.. speciellt inte båda samtidigt, det var ett riktigt helvete!!

 Stämmer väldigt bra (förr.. lite nu)

Av Belllzz - 2 juni 2011 14:58

  


Skön remix   

Av Belllzz - 30 maj 2011 21:39

Först hjälper man syrran att flytta ifrån Hölö hit till Storvreten (dom tyckte det var för långt ifrån allt o alla där dom bodde så dom flyttade hit till Storvreten istället) sen blev man bjuden på en kycklingsallad, som tack för hjälpen att flytta :D (det var i januari = 5-6 månader sen jag sist åt en kycklingsallad!!!) och den största händelse idag var att: Min andra syrra har gått o förlovat sig :-o


Vi fick alla reda på det nyss :D
Hon har alltid varit den som har sagt att hon aldrig ska gifta sig, skaffa barn osv. men när hon träffade "J" (fästmannen :P ) blev hon helt annorlunda och nu idag har hon förlovat sig!!
Han gjorde hela köret och friade (började först spela en kärlekslåt, gick ner på knä o sa en dikt och sen friade han) hon blev skit nervös & skakade så mkt, så han kunde inte ens sätta ringen på fingret först hehe


Bara för ett tag sen skickade hon ett sms till typ alla som hon känner och sa att hon och Jari har förlovat sig!

Lade även ut en bild på facebook:

Ringen♥

Translation

Presentation


Hej! det här är belllzz, om ni vill veta mer om mig kolla in Presentationen eller kolla också Arkivet//Senaste inläggen!
Glöm bara inte att kommentera innan ni går ;)

Follow this blog here

Följ Belllzz (This is me & more...) med Blogkeen
Följ Belllzz (This is me & more...) med Bloglovin'

Fråga mig

22 besvarade frågor

Senaste inläggen

Quess who!

Arkiv

The time is:

Yeeaaa!!

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011
>>>

Gästbloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se