Belllzz (This is me & more...)

Senaste inläggen

Av Belllzz - 19 maj 2011 14:20

Jag har 2 små bröder hos mamma och den äldsta av dom har mkt problem i skolan.

Nu har det blivit ännu värre.

För det är ekonomiska problem på den skolan och dom måste skära ner på personalen där och en lärare som som är brorsans "kontaktperson" är en av dom som fått sparken. Så nu vill mamma att han ska byta skola (ÄNTLIGEN), fortfarande ha "C" som kontakt person (han själv föreslog det) men, vilken skola han ska byta till vet ingen än... han vill byta till kunskapsskolan men det går inte hon med på för att där har han en kompis och dom gör inte så bra grejer (små kriminella grejer) ihop m.m så vi får lera vidare efter andra skolor i närheten. 

Men det första som hände när han mötte mamma o "C" på skolan var att han bröt ihop och berättade en massa säker som har hänt, som inget vet (jag vet typ mer än vad någon vet) nu är det lite kaos med lillebrorsan och hans liv och sen mamma oxå för hon måste nu hjälpa till att leta reda på en ny skola m.m. 

ANNONS
Av Belllzz - 18 maj 2011 22:12

Sjuukt när man kliver in i duschen är det strålande väder och sen när man kmr ut då regnar det åskar och blixtrar !! va fan och jag som skulle till stan (igår).


Mamma är ledig på fredag och jag kan åka in då istället och vi kom överrens om att jag skulle få låna hennes busskort som fungerar dygnet runt för att kunna åka in till stan (hon vet inte vad jag ska göra där exakt). Nu idag började hon tjata om att vi ska åka till "A" på hans jobb (för jag kanske ska jobba där men inget är säkert ännu) och jag sa att jag skulle in till stan och söka jobb men, för att hon skulle sluta tjata o hålla tyst så jag sa vad hon ville höra (att vi kan åka dit) men... jag SKA till stan på fredag!! ett måste!!

ANNONS
Av Belllzz - 17 maj 2011 22:03

‎*Who's Guilty Here?*

A wife is dreaming in bed, she suddenly wakes up and shouts, "Quick! My husband is home!"
Her husband wakes up and jumps out of the window...

Av Belllzz - 17 maj 2011 16:46

Måste träna (har blivit sämre på det), ta en lång duscha och sen vid 23.00 då ska jag in till stan. 


Jag har stjutit upp det för länge nu så idag måste det hända. För jag måste betala en massa snart för valparna: vaccinationer, chippning, avmaskning, veterinarbesök, försäkringar osv. och valparna ska komma om ca 3veckor (vet inte hur många det är än men vi tror att det är ett antal iaf).

Sen oxå hyra till mamma och en massa annat för jag har ex. inte ätit nått idag så hur man än vänder och vrider på det, finns det inte så mkt valmöjligheter längre...


Istället för att deppa ihop så får man lösa det på nått sett och detta är det 1:a (snabbaste) sättet jag tänker på (behöver pengar nu) är prostitution... tyvärr!

 Haha!! jag har tur som inte är den här (bilden) situationen iaf :P

Av Belllzz - 16 maj 2011 19:46

Idag har jag fixat soc papper, rensat hyllorna med VHS filmer (ska försöka sälja, om inte det går så får vi ge bort en massa om någon nu vill ha), fixat rummet där Gina ska vara med valparna och planerat inför framtiden lite.


Imorgon då ska jag till vetrinären för att se om Gina och valparna mår bra sen på kvällen då ska jag till stan och "jobba" (vi kan inte ens köpa toa papper) så Det måste jag göra imorgon.


Nu kollar jag på Total Blackout.. haha bäst!!!

 
Av Belllzz - 16 maj 2011 19:10

Jag ska söka efter Soc bidrag och sen försöka söka efter en lägenhet på bostadförmedlingen men, på hemsidorna så fattar jag inte hur man gör?! iaf inte när det kmr till att skaffa lägenhet??


När jag ska ansöka om soc bidrag måste jag gå till socialtjänsten i kommunen som jag bor i (först måste jag gå till soc kontoret i Botkyrka och sen ska jag åka till Alby… eller nått) på kontoret i Botkyrka hämtade jag en blankett (social bidrag) som jag ska fylla i och sen skicka in till dom.
Först ska man vara aktiv på AF (arbetsförmedlingen) och gå på 100 möten där och sen… kan man ansöka (tror jag) det är ett av kraven att vara aktiv jobbsökare på AF.

När man har skrivit in sig på AF och sen skickat in blanketten om att få soc bidrag

tar det 1 månad (förr tog det ca 1 vecka) efter det får man veta om man ska få soc bidrag eller inte.


Jag har fått hjälp av mamma så nu ska jag bara skriva in mig på AF… igen, dom avaktiverar mig hela tiden, fast jag söker jobb på deras hemsida och går på en massa möten där (fattar inte vrf? det är nu 3:e gången det händer och dom säger alltid att jag inte söker jobb eller går på möten… när jag gör det!!) Nu på fredag ska jag till AF och kolla om jag nu är aktiverad eller inte (jag tror att jag är avaktiverad… igen)


Haha!! jag har hela tiden skrivit ”sos” istället för ”soc” :P (i de förra inläggen)

Av Belllzz - 12 maj 2011 16:04

I have to see this movie:


Jag säger samma sak som med: Scream-, Saw-, Harry Potter-, Aliens-, Predators- (och Aliens vs. Predators-), X-Men-, Spider Man- serien osv. att jag måste se dom för att det är ”serie filmer”.
Asså om man har sett de tidigare filmerna (i en serie) måste man se de nya oxå (jag måste det) och det har nu kommit en ny film i Final Destination serien.5:an är ute eller i USA är den det, inte i Sverige ännu men snart ;)


Juste filmen World Invasion: Battle Los Angeles ((förra inlägget)), var lätt sevärdig!!!

Av Belllzz - 12 maj 2011 13:56

Jag och lillebrorsan kollar just nu på ”World Invasion: Battle Los Angeles”Man har sett många kända ansikten hittills (är endast i början) och kmr nog bli ännu mer snart :PVerkar vara en väldigt bra film!! Vi är bara i början och det händer saker hela tiden, direkt i början då kmr man typ mitt i kriget.
Filmen är en mix av: District 9, Skyline och Independence Day + lite till eget material och handling.


Juste det är många som har skrivit att filmer är animerad?? Även på biografer men, fattar inte vrf för den är inte det. Så det är ganska konstigt att det står så på biografer och i tidningar?!

Translation

Presentation


Hej! det här är belllzz, om ni vill veta mer om mig kolla in Presentationen eller kolla också Arkivet//Senaste inläggen!
Glöm bara inte att kommentera innan ni går ;)

Follow this blog here

Följ Belllzz (This is me & more...) med Blogkeen
Följ Belllzz (This is me & more...) med Bloglovin'

Fråga mig

22 besvarade frågor

Senaste inläggen

Quess who!

Arkiv

The time is:

Yeeaaa!!

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011
>>>

Gästbloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se