Belllzz (This is me & more...)

Senaste inläggen

Av Belllzz - 11 maj 2011 18:00

Det blev en spontan läsning av boken ”Egoboost” (överlevnadsguide för unga tjejer) som Isabella Löwengrip, mera känd som ”Blondinbella” har skrivit. 


Jag var bara hemma och inte hade nått o göra så jag tog med datan ner till biblioteket och skulle egentligen bara lämna lite böcker men såg att boken ”Egoboost” (som alla har pratat så mkt om) fanns inne, så jag tänkte först bara  bläddra igenom boken ”snabb läsa” men… fastnade direkt :P


Så efter 1 timma måste jag säga att; boken var bättre än vad jag trodde, den skulle vara :-o Det är en bok som jag rekommenderar att läsa, speciellt för dom med dåligt självförtroende!!


Hon skrev t.ex i boken om ett övergrepp (sida 73) som hände när hon var i Italien med sina vänner på en klubb, hösten 2008.


Jag hade ingen aning om att det hade hänt (wow.. snacka om att vara efter :P) och att hon skrev det i bloggen + gjorde en anmälan men att alla såg det som ett PR-trick istället, sjukt att ingen trodde på henne.

Det är dock vanligt att man inte blir trodd nuförtiden, när något sådant händer.
För ex. det finns tjejer/killar som skriver eller säger att det har hänt en massa (fast det inte har hänt) bara för att få mer uppmärksamhet, medkänsla eller använda det som ett PR-trick för sin blogg, tidning eller bok m.m


Vilket drabbar dom som det egentligen har hänt, att dom inte blir trodde (tyvärr). Så att ljuga lönar sig inte, för en själv eller för andra… iaf inte om något så allvarligt!!

ANNONS
Av Belllzz - 9 maj 2011 21:14

Shit det var längesen jag skrev sist!


 


Jag har sökt en massa jobb och letat lite fler ställen där man kan "stå" men malmskillnadsvägen är nog den "klassiska vägen" att stå på... aja jag tänkte faktiskt vara där just nu men jag fick mensen igår så det går inte (väldigt typiskt att få det just när man har planerat nått) så nu i helgen blir det istället (har sagt det länge men det var minus grader på kvällarna förut så då kunde jag inte).

Jag kmr typ jobba hos "A" (jag parade Gina med hans hund Boss), mamma har tydligen pratat med honom och jag ska få provjobba lite (asså jag vet hur man gör för jag gick en utbildning men, jag valde hotell och inte restaurang som ingen fattar) han äger en kareoke/bar men, på dagarna är det en vanlig restaurang. Grejen är han går i konkurs hela tiden, sen startar han om på nytt och sen går han i konkurs... igen.. hmm aja får se hur det kmr gå där, om det nu ens blir nått!!


Gina är gravid, vi är helt säkra (äntligen) nu är bara frågan hur många valpar det är ;) 

Juste eftersom hon ska ha valpar så måste jag fixa i grovköket (där ska hon föda valpar + hon ska ha det rummet för sig själv så att dom får ha lite privat ) förbereda m.m men mamma tjatar på att jag ska skaffa ett jobb och samtidigt säger hon att när valpar kmr då måste jag vara hemma 24/7 för jag kan inte gå någonstans... hur ska jag då kunna jobba?! eller om jag måste jobba hur ska jag då vara hemma 24/7?! 

Jag ställde dom frågorna då säger hon att vi får ta det då men, det går inte. Om jag nu hittar ett jobb och sen säger (de första dagarna på jobbet) att "jag måste vara hemma för min hund har fått valpar" det kmr inte se bra ut för mig till arbetsgivaren... så man kan inte ta det då, utan man måste planera. 


 Här var hon själv, endast 4 veckor <3


Juste hundar ska vara gravida i ca 9 veckor men, hon kmr nog föda i v.8 för hon har varit tidig med alla tecken, 1 vecka för tidig... Det ska inte vara så farligt att vara lite tidig men man får inte vara för tidig eller för sen (ungefär samma sak som med människor).

I början och/eller mitten av juni (får se om det blir för tidigt eller inte) ska hon föda :D 

ANNONS
Av Belllzz - 3 maj 2011 15:25

Denna Låt har komma på 1:a plats 5 år i rad som ”den bästa rock låten genom tiderna”
Grymt bra låt förresten ;)


Men den har blivit ännu mer populär efter man upptäckte en sak när man spelar låten baklänges!! ((Read the Lyrics))

Ett par veckor efter att låten hade släppts, upptäcktes dolda Satanistiska meddelanden i Låten.

Av Belllzz - 1 maj 2011 19:36

Jag är själv stenbock "capricorn", vad är ni??

 

Av Belllzz - 26 april 2011 15:40

Äntligen så har jag fixat en bankdosa , gick mkt snabbare och smidigare än, vad jag trodde det skulle gå :D

Mkt smidigare ex. då kan man betala sina egna räkningar-, fylla på telefonerna-, överföra pengar- m.m via nätet och det är gratis att fixa en bankdosa men, det kostar 150:- per år... tror jag (vilken är helt OK för mig).
Eftersom jag har hjälp mamma och syrran att betala med deras dosa.. lite räkningar m.m så vet jag exakt hur en bankdosa funkar, istället att jag måste hålla på o lära mig allt... vilket är ännu bättre mig ;)

Av Belllzz - 25 april 2011 17:07

Jag hittade äntligen gatan efter 2 dagars letande!!


Jag har var på helt fel område hela tiden (asså gått i motsatt riktning) om jag skulle ha gått efter min magkänsla så skulle jag ha hittat gatan på direkten :P aja det viktiga är att jag hittade den (ligger förresten på ett väldigt centralt ställe men, samtidigt lite gömt).

När jag kom dit så såg man på direkten prostituerade där som letade efter torskar. Det fanns svenskar, utlänningar, killar, tjejer, unga, gamla som stog där och prostituerade sig (man märkte tydligt vilka som gjorde det) o det fanns en dealer som sålde knark (den personen erbjöd mig, han/hon trodde typ att jag var en prostituerad eller nått för jag gick fram o tillbaka på den gatan).


Jag fick typ världens ångest ville typ bara därifrån men, jag vet ändå samtidigt att jag kmr stå där typ nu denna vecka (1:a gången, i nyktert tillstånd). När jag var där tänkte jag passa på att kollade runt lite så jag skulle veta exakt vägen dit eller om det fanns en enklare väg (vilket det fanns!!) eller om man någon gång (av någon anledning) skulle behöva fly så vet jag exakt var jag ska springa.


Jag kmr så klart inte sluta söka "vanliga" jobb när jag gör detta. Men vi behöver pengar NU inte om 1-2 månader... vi behöver mat till oss och till hundarna + Bamses medicin (smärtstillande) 400:- i månaden och mammas medicin (epilepsi) 400:- i månaden.. det behövs verkligen!! Gina är troligen gravid och då behöver hon näring för det oxå! Även alla andra räkningar..


Jag kmr troligen försöka flytta utomlands i början av hösten om Gina är gravid (då får jag ta det först) om det nu är "positivt" så ska hon föda i början av sommaren (juni) och sen så ska jag ta hand dom i ca 10-12 veckor och sen sälja (får se hur många det blir oxå).


 

Så i början av hösten blir det nog + då har jag nog pengar oxå till biljett och typ pass till Gina (om hon nu ska med) för man måste tydligen göra pass till henne till varje land man ska resa till inom EU (det kostar ju oxå).

Av Belllzz - 25 april 2011 16:19

Jag är nog världens klantigaste person, jag råkade dricka sur mjölk imorse. Fy fan det är nog ett av det vidrigaste jag någonsin har smakat.


När jag vaknade gick jag direkt till kylen och bara tog en blå mjölk som vi hade kvar (jag tänkte aldrig på att kylen inte har funkat i dagar och att mjölken var varm.. för jag var VÄLDIGT trött) o började dricka direkt ur paketet. Istället för en bra och mogen mjölk så fick jag sur och vidrig mjölk. Av någon anledning märkte jag inget innan jag hade svalt 2 klunkar men, det kom upp fortare än vad det kom ner (jag var väldigt snabb att spy upp allt i vasken).

Efter så hällde jag ut det som fanns kvar, mjölken var nästan genomskinlig, det kom ut en massa klumpar och världens stank som alla märkte när man bara gick i närheten av köket. En tjej glömde ett glas mjölk på sitt kontor i ett par dagar och det var ungefär så här mjölken var, som jag drack (blääää!!) mår bara illa av tanken på mjölk just nu :P

Translation

Presentation


Hej! det här är belllzz, om ni vill veta mer om mig kolla in Presentationen eller kolla också Arkivet//Senaste inläggen!
Glöm bara inte att kommentera innan ni går ;)

Follow this blog here

Följ Belllzz (This is me & more...) med Blogkeen
Följ Belllzz (This is me & more...) med Bloglovin'

Fråga mig

22 besvarade frågor

Senaste inläggen

Quess who!

Arkiv

The time is:

Yeeaaa!!

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011
>>>

Gästbloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se