Belllzz (This is me & more...)

Senaste inläggen

Av Belllzz - 17 april 2011 16:27

Skrev mkt om Gina, valpar och djurplågeri i förra inlägget och vilket jag är orolig ska hända valparna:


Rottweiler
Amstaff/Pitbull
Många gör det här emot katter oxå !

:( :( :(
:(
:( :( :(
Katt
:(
:(
:(

Att uppmana sin hund till att bita eller fajtas med någon annan hund är inte OK! många satsar pengar på hundarna ex. när det är ”match”. Den hunden som förlorar, antagligen så: dör den under matchen, skadas väldigt illa och måste avliva, skadas och får permanenta skador, eller dödas av ägaren p.g.a att den förlorade.. kan oxå hända!
Att flå och/eller koka, steka m.m levande djur.. fy fan!!
Om man tränar sin hund till en kamphund så kan detta hända, för man tappar kontrollen över hunden. Då när den själv förstår hur kraftig man kan bli/vara, man utsätter andra men även sig själv för fara.


Gina min hund som är amstaff/pitbull. Om hon skulle veta hur stark hon egentligen kan bli och verkligen vilja skada eller döda mig då skulle hon kunna göra det.


Borde bli längre och högre straff för dom som gör detta!!!! :-o

ANNONS
Av Belllzz - 17 april 2011 16:18

Gina har redan visat tecken på att hon är gravid och mamma tjatar om att hon är det men det har endast gått 1 vecka!!


Hon kan även var skendräktig, visar alla tecken graviditet: löpningen slutade mitt i höglöpet, Bamse slutade vara desperat, hon pissar hela tiden inne! fast man nyss var ute med henne, ligger på ett speciellt sätt för att skydda magen eller nått… och hon har blivit mkt lugnare.
Det betyder dock inte att hon är det, för det kan vara fake (hon har varit skendräktig förut när vi trodde att hon var gravid).


Aja får se om 3 veckor om hon börjar bli större om magen eller inte! då får man gå till en vetrinär och kanske ta ett ultraljud för att vara 100%. För även om hon blir större, betyder inte att hon skulle vara gravid kan vara skendräktig då oxå!!

Syrran (som ägde Gina först) hon har tydligen hittat en massa som vill köpa valpar MEN vi vet inte hur många valpar det blir eller om det ens blev en lyckad parning eller inte!
Jag ska (måste) träffa dom som vill köpa för jag vet inte hur dom är när det kmr till hundar, kanske är jätte snälla utåt mot människor osv. men kanske är jätte dåliga emot djur: behandlar dom fel, misshandlar, bryr sig först men tröttnar senare på dom, om dom gör nått fel kan man få världens utbrott m.m eller så är dom jätte bra emot hundar.. man vet aldrig!! det är därför som jag vill träffa dom som vill köpa.


De vanligaste anledningar att köpa en hund är:

  • Man vill tjäna pengar på dom, para och sälja
  • Träna till kamphund, så att dom är överdrivet aggressiva
  • För att det är tufft eller cool och ha en kamphund men, man kan sen inte uppfostra på ett bra eller rätt sätt

Det är är det som jag är väldigt orolig över om någon som vill köpa och är en dålig ägare!! ex. syrran sa att när Gina blir mogen (egentligen ville hon para henne när hon var under 1år vilket är alldeles för tidigt, idag är hon 1,5år) att hon skulle para henne så fort så möjligt och då tjäna pengar på henne! (det är helt fel anledning att skaffa en hund).


Ex. "A" ville ha en valp eller pengar för en valp och då 5000:- (det är väldigt billigt och Boss har en väldigt bra stamtavla oxå).
Iaf så sa jag då att han inte skulle få en valp, utan en ersättning istället! För att han är ingen bra ägare: han har haft 5 hundar på 2år (ingen samtidigt utan han har köpt och sålt hela tiden. En hund hade han endast 2 veckor sen sålde han den hunden vidare…), han är aldrig med hundarna iaf inte nu med Boss han är kanske 2 tim om dagen med honom (det har han själv sagt), nu en än gång så ska han ge bort sin hund Boss till sin brorson för att han inte har tid + hans fru är livrädd för hundar (ingen är förvånad över detta, det var mer förväntat).


Där har man ex. på en inte så bra hundägare och jag vill inte att det ska hända valparna eller värre!


Många tycker att jag överdriver men, hellre vara på den säkra sidan än den osäkra!

ANNONS
Av Belllzz - 16 april 2011 17:17


Sober House season 1

Sober House season 2

1:a säsongen slår dom ihop säsong 1-2 av Celebrity Rehabg (1:a Sober House har jag sett). Där händer det en massa! mkt mer än på rehab men, man måste nog kolla på Celebrity Rehab för att få veta mer personligt om dom.

2:a säsongen har jag inte sett än men, där slår dom ihop säsong 3-4 av Celebrity Rehab och även Sex Rehab (2:a Sober House har jag inte sett, inte heller Sex Rehab som jag måste se först)

Av Belllzz - 16 april 2011 17:00


Denna verkar också vara bra har sett endast de 2 första avsnitten hittills men, det verkar vara bra och ett ovanligt ämne också. Alla pratar nu ganska mkt om just droger och sånt men, inte så mkt om sex beroende!


Läs mer om: Sex Rehab

Av Belllzz - 16 april 2011 16:57


Season 1


Season 2

Season 3

Season 4

Jag har kollat på alla säsonger 1-4 och tycker att serien är väldigt bra för man får veta mer om kändisar (privat) och att kändislivet inte är så glamoröst, bra och rikt som många tror. Man får se en annan sida, dolda sidan (ungefär).

Av Belllzz - 13 april 2011 18:17

Juste om man vill veta betydelsen för ”S&M” läs då HÄRPersonligen så tycker jag att denna är sämre!
Låten är mkt bättre när det bara är Rihanna som sjunger, det låter typ fel eller nått när Britney är med :/

Av Belllzz - 13 april 2011 18:11

Om det nu blir en flytt, så istället för USA blir det nått land inom EU för där kan man tydligen bara köpa biljett, packa väskan och sen dra! (helst med Gina).

Om jag ska till USA så är det mkt pappersarbete och sen troligen karantän för Gina (bara Det kostar en massa) såå.. eh.. aa får se när det kmr till att ta med henne dit…

Jag kmr nog vara borta ett par månader men, inte flytta permanent.


Jag funderar på Frankrike, Grekland, Cypern, Tyskland, Storbritannien, Spanien, Malta eller nått sånt och sen kanske nästa blir USA ;)


Lite mer om EU: http://sv.wikipedia.org/wiki/Europeiska_unionen

Av Belllzz - 11 april 2011 12:25

Jag prövade att skriva på en hemsida: "Jag är en 18år tjej som vill bli av med oskulden, någon som vill hjälpa till??"

Shiit var många det var som svarade har säkert fått över 30 mejl och jag skapade kontot inatt!!! kmr säkert få flera under dagen :P


Juste..

En kille sa: "Jag har stor erfarenhet när det kmr till oskulder och jag har varit med tjejer som är yngre än dig, lita på mig! jag kmr ta hand om dig ;)" ehh... pedofil??


Jag har ju kollat lite på nätet och jag har hittat flera artiklar om tjejer som aktionerar ut sin oskuld, asså den som betalar högst får ta hennes oskuld och ibland har det varit 100.000:-, 300.000:- ibland 500.000:- (sjuukt men, ändå inte förvånad). Dom som gör det säger att det är för deras skolgång men, hur mkt kostar det att gå i skolan egentligen? eller ljuger dom?


Läs lite här:

Nathalie Dylan:

http://www.metro.se/nyheter/natalie-22-vill-salja-sin-oskuld-pa-natet/Objhin!15_4235-45/

Denna tjej fick 229.000:-

http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/289230-19-aring-saljer-sin-oskuld-for-229-000-kronor

Hon vill göra detta:

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article12308661.ab

Här är det en filmare som vill att man ska filma när ens oskuld tas och sen sälja bandet:

http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/69589-salj-din-oskuld


Skulle någon kunna tänka sig att (utan någon speciell anledning) aktionera sin oskuld???


"Like a

  touched for the very first time"

Translation

Presentation


Hej! det här är belllzz, om ni vill veta mer om mig kolla in Presentationen eller kolla också Arkivet//Senaste inläggen!
Glöm bara inte att kommentera innan ni går ;)

Follow this blog here

Följ Belllzz (This is me & more...) med Blogkeen
Följ Belllzz (This is me & more...) med Bloglovin'

Fråga mig

22 besvarade frågor

Senaste inläggen

Quess who!

Arkiv

The time is:

Yeeaaa!!

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011
>>>

Gästbloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se