Belllzz (This is me & more...)

Senaste inläggen

Av Belllzz - 11 april 2011 11:04

… again?

Det var inte direkt nått man hade planerat. Jag tror det har blivit som en vana nu för kroppen att inte sova mer än 3 tim och ibland inget alls :P
Hehe ja så blir det…
Juste aptiten har blivit MKT mindre, jag ville ju typ gå ner i vikt men, inte på det här sättet! för då blir det som jag inte ville :S


Så fort jag har fixat pengar, då ska det nog fixa sig ;)

ANNONS
Av Belllzz - 10 april 2011 01:21

Vi ringde "A" och han sa att vi kunde komma direkt när vi sa att Gina behöver en ”parnings partner”:P


Vi höll på och laga mat sen så ringde mamma "A" (en kille som vi har känt länge) och han frågade oss precis när han hade skaffat en hund (Boss) om vi ville para med Gina men, jag hade redan planerat Gina och Papi så då blev han som en reserv.
Sen så dog ju Papi (ingen fattar riktigt hur) så då ringde hon honom för se när han kunde para (vi tänkte liksom imorgon eller någon gång nästa vecka) o då sa han att vi kunde komma på direkten.
Vi höll på göra pizza (hade ingredienser så det gick o göra på små taco pizza :D) så vi förberedda pizzorna dom så man sen kunde stoppa in dom i ugnen när vi skulle komma hem igen efter parning.


Iaf när vi hade förberret klart dom så gick vi (brorsan, mamma och jag) till "A".
Han stog beredd men Boss utan för sitt hus, sen fick Boss och Gina lukta lite på varann o hälsa m.m
Gina hon accepterade honom på direkten.. OK hon små morrade och skällde lite i början (vilket är vanligt) men när han luktade på henne vek hon svansen och lyfte på baken, då visste man direkt att hon hade accepterat honom.
Efteråt sprang dom in på baksidan av huset (han har högt stängsel eftersom Boss är ute hund o är där hela tiden), dom sprang runt lite och busade, han hoppade på henne ett par gånger men hon sprang ifrån.. efter ett tag så hörde man att dom höll på.
Först dom slutade springa omkring, hon lät ju hela tiden men nu så lät hon annorlunda och vi kunde inte se nått för det var kolsvart ute så vi kunde bara lyssna och man hörde klart o tydligt när dom höll på. Medans dom höll på så stog vi en bit bort, kollade inte på hundarna och pratade om det nu blir lyckat hur vi skulle göra m.m


"A" vill endast ha 5.000:- för en hund (ville inte ha något för själva parningen som de flesta egentligen vill) och om det endast blir 1 valp  då skulle vi dela på priset 2.500:- istället vilket är grymt bra och väldigt billigt ;)


Efteråt (ca 10min) när det var över så sprang Gina direkt till mig o började hoppa och sen på alla andra. Boss gick runt o var stolt men utmattad (han hade ansträngt sig mest) medans Gina sprang runt o runt hela tiden och var överlycklig.
Det tog ett tag innan Gina hade lugnat ner sig för när hon kom hem började hon hoppa, springa runt, vifta på svansen, låta, stryka sig på allt o alla hela tiden men nu så har hon äntligen lugnat sig och ligger o sover.
Ligger där i mitt knä o myser.. Detta är inte taget idag men, det är det senaste innan oskulden togs :P


Vi ska tillbaka imorgon för att para igen och troligen ytterligare en gång efter det, för att verkligen vara säker på att det blir lyckad graviditet. Nästa helg kmr man märka om det blev lyckat eller inte ;)


Juste dom tog oskulden på varandra!! Ingen av dom hade gjort det förr, vilket är ganska grymt.. annars brukar alltid den ena ha gjort det förut :P

ANNONS
Av Belllzz - 9 april 2011 15:15

Det var inte svårt o hitta några torskar (trodde det skulle vara svårare) så snart mensen har slutat så ska man pröva för första gången att sälja sex för pengar.

Nu är det nästan bråttom för mina yngre syskon tänker på att göra riktigt dumma saker för att få pengar. Visst dom är 13-14 år men det är ändå inte omöjligt att göra det om dom har tänkt. Aja så fort mensen är slut vilket om 3-4 dagar (nu är det 2:a dagen) och det brukar hålla på i ca 4-6 dagar såå.. nu på torsdag ska jag nog kunna göra det.


På ett sett har jag gjort det förr när jag tog droger, drack m.m men då var det för droger (klassiskt) + personerna kanske var ett par år äldre än mig (tror jag, dom som jag kmr ihåg) jag var ju runt 12-15 år när jag höll på o dom som jag umgicks då var ca 15-24år (men absolut högst 30år).

Nu när jag ska göra detta så kmr personer vara ca 25-50år (om inte äldre) så nu är det en ganska stor skillnad och det är av en annan orsak, då tänkte jag på mig själv o gjorde det för droger etc. .... nu gör jag det för familjen så vi ska få pengar till mat, hyra m.m. 

Jag vet inte riktigt hur jag ska reagera men, eftersom det verkligen är akut akut så har man inte så mkt val längre!! :/


  Jag hittade en gata där det tydligen är populärt att prostiturerade står i stockholm.. får se om man kmr börja o gå dit snart..!


Det kmr vara en större risk nu än var det var förut


Förr:

  • Jag kände personer som kunde hjälpa en om man kom i problem
  • Jag visste på ett ungefär vilka personer man hade varit med
  • Ibland så blev jag stoppad av dom som jag kände för jag gjorde saker som jag inte tänkte på assså om det kunde vara farligt eller inte
  • Var hög och full när jag gjorde det och då blev det lättare för man var inte riktigt närvarnde (typ)

Nu:

  • Kommer vara mer ensam
  • Inte veta eller känna personer som jag möter 
  • Nu är det mer press än var det var förr för nu gör ja inte detta bara för mig + jag måste hålla mig borta ifrån droger, alkohol och allt som jag var beroende av förr
  • Kmr vara nykter o inte hög när jag gör detta (igen) vilket gör det svårare för då är man inte halft närvarnde o i sin egna lilla värld utan helt näravarande!! men jag får väl tänka på vrf jag gör detta istället..

Bara inte detta händer.... eller att man blir beroende igen för det ligger ungefär hand i hand, droger prostitution m.m

Av Belllzz - 8 april 2011 12:36

A man and a wife get a new computer. They get to the point when they have to decide on a password.
The man types in "mypenis" and the woman falls over laughing when an error message pops up and says: "Error. Not long enough"

Av Belllzz - 6 april 2011 23:49

När det kommer till” Tumör/Cancer” och ”Steloperation” då kmr även ekonomin in.
Operationerna är dyra sen också rehabiliteringarna som är ännu dyrare! och vi har verkligen inga pengar. Vi fick nyss veta efter ett ”familjemöte” att elen kan stängas av närsomhelst, om hennes odds (ryggen och huvudet), fått avslag nästa månad också ifrån SOS (dom har räknat våran ekonomi helt åt helvete!! fattar inte ens hur dom har fått G i matte :P , eller så jävlas dom :@).

Fan! att hon säger saker i sista minuten (när allt har blivit värre) hatar när hon gör så. Visst hon vill inte göra oss oroliga men, vi måste ju veta så det börjar hända grejer! så vi kan hjälpa till.
Hon har ju tjatat på mig om Arbetsförmedligen! Enda anledningen av att jag inte brytt mig om det är p.g.a jag tror inte på dom längre! (förutom bidragsdelen) men att dom ska hjälpa en med jobb? Nej, det tror jag inte.


För att ex. syrran.. hon har utbildning, hyfsade betyg, hyfsade kontakter, körkort och hon gick där i 1år, på alla möten som hon skulle och fick inte ett enda jobb! inte ens gå på en intervju!!
+ detta har hänt andra som jag känner: vänner, föräldrar, äldre, yngre, med utbildning, utan utbildning, kille, tjej. En massa olika typer som man känner, har hört talas om eller som någon annan känner etc. ingen får ett jobb endast via tur när dom söker själva eller via kontakter!


Kontakter verkar vara det enda sättet att få ett jobb nu för tiden…


Nu verkar det ända sättet att jag ska få ett jobb verkar vara att bli Prostituerad: strippa, hora, porrskådis etc.!! eller nått annat (som jag har skrivit förr mkt om) där man tjänar pengar fort och behöver inga speciella erfarenheter…
Jag är inte jätte pigg på idéerna men, nu har man inte så mkt val längre :S

Av Belllzz - 6 april 2011 23:42

Jag skrev för länge sen om detta & nu har det blivit allvarligare :S


Hon har sina fettknölar i huvudet men, att den som hon har nu inte är en fettknöl eller en som är fyllt med blod i (ofarligt). Utan den här växer, hon får en enorm migrän från ingenstans o sen försvinner den bara (kan ta timmar, minuter, sekunder.. olika varje gång).
Hon gick till en läkare som undrade oxå vad det var men, skickade henne vidare till en specialist och han skickade henne vidare  oxå (som 4 andra specialister har gjort) p.g.a att det är för komplicerat!! då kan inte vara bra odds :S :S
Hon har en tid där dom ska ta bort knölen och sen ta tester för att få reda på vad det är för någonting i slutat av maj. För det var äntligen någon som sa Ja att han kunde ta henne som ”patient”.
Ingen har ju sagt om det är Cancer eller Tumör dock. att det är 99% chans att det är det.. så nu är frågan (som jag skrev förut): Elakartad eller Godartad, cancer/tumör??

+ även om hennes ryggproblem. Läkarna vill Steloperation henne (vilket hon inte vill p.g.a de dåliga oddserna) men, det är endast 50% chans att det blir en lyckad operation.
Antingen ingen skillnad, mer smärta, förlamning, lite förbättring eller så blir det en lyckad operation… så chanserna där är inte stora alls!!
Sen oxå rehabiliteringen efteråt, tar minst 4år (oftast mkt längre för dom, som stelopererat sig)

Av Belllzz - 6 april 2011 13:42

Nu har det äntligen blivit bestämt (efter MÅNGA diskussioner o debatter) att: Astrid Lindgren tar över 20 kronorssendeln :-o


Nuvarande Selma Lagerlöf


Astrid kmr vara på den nya 20 kronorssedel ;) (bättre än att kronprinsen Daniel, Lill-Babs eller Zlatan etc.)


Så här är det planerat: De nya ansikterna på sedlarna. Det är iaf nu klart att Astrid Lindgren ska vara på 20 lappen (klicka på bilden för att veta mer)

Av Belllzz - 6 april 2011 12:32

Jag fick veta nyss att Papi har dött :( hände tydligen igår eller i förrgår.


Vi tänkte para honom med Gina för dom funkade så bra ihop (men vi har aldrig varit säkra på om hon skulle acceptera honom eller inte, att para), vi tänkte pröva o para dom ett par ggr nu i helgen för då är hon i höglöpet.


Juste om en hona är bitchig under löpningen, desto mer mottaglig är hon! (ingen här hemma visste det, vi trodde det var tvärtom.. desto lugnare ju mer mottaglig :-o).


Han hade några fettknölar på tassarna och när Kimmo (ägaren) åkte in med honom för att ta bort knölarna så slutade det med avlivning istället :S
Papi hade haft det problemet ett tag (fått fettknölar på tassarna, veterinären har tagit bort men, det har sen bara kommit nya) han var ju inte heller jätte ung, ca 8år men inte jätte gammal heller.

R.I.P Papi♥
Gina♥ och Papi’s valpar skulle nog ha varit grymt fina!!

Translation

Presentation


Hej! det här är belllzz, om ni vill veta mer om mig kolla in Presentationen eller kolla också Arkivet//Senaste inläggen!
Glöm bara inte att kommentera innan ni går ;)

Follow this blog here

Följ Belllzz (This is me & more...) med Blogkeen
Följ Belllzz (This is me & more...) med Bloglovin'

Fråga mig

22 besvarade frågor

Senaste inläggen

Quess who!

Arkiv

The time is:

Yeeaaa!!

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011
>>>

Gästbloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se